Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
AK83 napisał:
O rety dziewczyny to ja myslalam ze o jawy po szczepieniu sa od razu zauwazalne... Moj Emilek wczoraj mial szczepionke i po niej prawie wogole nie spal-zasypial na 30-40 minut i budzil sie z takim samym placzem jak przy wbijaniu igly:/ dzis tez prawie caly czas na cycu wisi i jest strasznie marudny:/

tak, tez sa od razu zauwazalne, ale jezeli w tych dniach jak podalam wczesniej dziecko bedzie mialo goraczke czy marudne,itp to oznacza ze moze to byc reakcja poszczepienna...

na szczescie moje dziewczyny po szczepieniu tylko przesypialy dwa dni..bardzo czesto w ciagu danego dnia..a pozniej bylo ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ehh no to masz farta z tymi Twoimi dziewczynami tez bym tak chciala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
sluchajcie...a jak to jest z przewozem lozeczka turystycznego? czy tak samo jak z wozkiem? ze jako specjalny bagaz i bezplatnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Magdalena nie wiem jak z lozeczkiem, ale ja przewozilam lozko kosmetyczne a ze bylo skladane to zglosilam to jako normalna walizka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No ja tez niestety sie nie orientuje:/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
hmm kosmetyczne a dzieciece to jednak roznica... poszperam kiedy indziej na necie to moze znajde jakies info na ten temat....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Roznica jest- ale przeslali mi to jako bagaz ponadwymiarowy i wezwala nas ochrona i pytala co to jest, powiedzialam ze lozko dla dziecka haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Witaj kamila. ja miałam na 1 termin ale chyba moja dzidzia chciała być jeszcze bezpieczna w brzuchu bo się 8dopiero urodziła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kasiar12 napisał:
Roznica jest- ale przeslali mi to jako bagaz ponadwymiarowy i wezwala nas ochrona i pytala co to jest, powiedzialam ze lozko dla dziecka haha

aaa to dobre hahah, dobrze ze nie kazali rozpakowac go tobie...

ok ja mykam... moze jutro zerkne tutaj

pa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja kupilam taka folie do pakowania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj